KETTLEBELLS – RESULTAT PÅ ALLA NIVÅER


Kom igång med din träning
Vill du bygga upp din kropp efter en tids stillasittande eller mammaledighet? Träning med Kettlebells är en funktionell träningsform som passar alla och ger dig en bra start. Med effektiva helkroppsrörelser stärker du viktiga muskelgrupper i hela kroppen samtidigt som du förbränner mängder av energi. Du får en stark, balanserad och stabil kropp, är väl förberedd för tunga lyft i vardagen och redo att växla upp träningen. Läs mer om Kettlebellträningens påverkan på kroppen.

Träna hemma med Kettlebells
Kettlebells är ett perfekt redskap för träning hemma. Det bygger på korta effektiva träningspass och kräver minimalt med utrymme. I vår webbshop kan du köpa Kettlebells och Indian Clubs av högsta kvalitet och stilren design. Vi erbjuder också träningslitteratur där du lär dig rätt teknik för säker och effektiv träning. Med våra prisvärda träningspaket kommer du igång snabbt och enkelt och med intervalltimern Gymboss får du en mycket effektiv intervallträning hemma.

Lär dig rätt teknik på våra träningspass och kurser
Vill du träna och lära dig tekniken tillsammans med andra så är du välkommen till vår träningslokal i Göteborg där vi bedriver vår kursverksamhet  och där du kan träna. Vi utbildar i Kettlebellträning och Indian clubs på introduktionsnivå, avancerad nivå samt instruktörsnivå och våra kurser är mycket populära. Vi har stort fokus på teknik och säkerhet och ett pedagogiskt upplägg som fungerar för alla, oavsett nivå.

Stärk kroppen och förbättra dina resultat inför en krävande idrottsinsats
Tränar du på hög nivå och vill förbättra dina resultat eller förbereder du dig inför en krävande fysisk utmaning? Oavsett hur man definierar funktionell träning är det få som ifrågasätter funktionaliteten i Kettlebells. Den effektiva helkroppsträningen som framför allt aktiverar de stora musklerna runt höften, stabiliserar din kropp, stärker muskler du inte utvecklar i din vanliga träning och bygger ett skydd mot stressrelaterade skador.

Introducera Kettlebells på ditt gym
Vill du införa Kettlebells som träningsform på ditt gym/träningscenter så har vi allt du behöver för att komma igång. Kettlebell Center är Sveriges främsta specialist på Kettlebells. Hög kvalitet, teknik och säkerhet är ledord som genomsyrar våra produkter, kurser och instruktörsutbildningar. Vår träning och instruktörsutbildning bygger på RKC’s ursprungliga träningssystem. Hör av dig så hjälper vi dig att komma igång.

Kommentera