• PaketprisPaketpris

  Dubbla Clubbells 2 X 15 lb

  1 699.00 kr 1 079.00 kr

  Dubbla 15 pound Clubbells® är den mest allsidiga och populära vikten. Tillräckligt lätt att växa med men även tillräckligt tung som utmaning för resten av livet.

 • Clubbell 15 lb

  899.00 kr

  15 pound Clubbell® är den mest allsidiga och populära vikten. Tillräckligt lätt att växa med men även tillräckligt tung som utmaning för resten av livet. Säljes även som par.

 • Clubbell 45 lb

  1 599.00 kr

  45 pound Clubbell®, känd som “the Bruiser”  är designad för tvåhands-träning men kan användas för väldigt avancerad enhandsträning.

 • Clubbell 20 lb

  999.00 kr

  20 pound Clubbells™ är ett stort steg framåt mot otrolig styrka. Tung nog för utmanande tvåhandsträning men tillräckligt lätt för tung enhands-träning. Säljes även som par.

Clubbells

Clubbell® Athletics: 3-dimensionell styrketräning med yttre belastning

Visste du att klubbsvingande är den äldsta kända formen av styrketräning och en före detta olympisk sport.
Clubbells™ ser ut som basebollträ av järn och svingas för att skapa motstånd på samma sätt som när man lyfter hantlar och skivstänger. Just att svinga vikten har en klar fördel mot att lyfta då svingandet skapar en traktion som dekomprimerar lederna istället för att pressa ihop dem som vid tex en vanlig pressövning.
Många konventionella styrketräningsövningar utförs i två rörelseplan medan Clubbell® Athletics ger motstånd i 3 rörelseplan och just tack vare den patenterade unika designen kan de användas för att träna i fler rörelsemönster än något annat träningsredskap. Ofta kallad “the most inefficient tool”, med betydelsen att det krävs mest av dig som utövare för att du skall kunna röra den graciöst.
Clubbell® Athletics har rötterna i traditionellt klubb-svingande som i århundraden existerat i forna Persien, Indien och Burma. Circular Strength Training® (CST) har lyft de föråldrade teknikerna av traditionell klubbsvingning, kombinerat dem med ett progressivt system av ledrörlighetsövningar och systematiserat det genom modern idrottsvetenskap.
Clubbell® Athletics: Ett av de roligaste, kreativaste och mest sofistikerade sätten för styrke- och konditionsträning.

Visar alla 7 resultat