Om Oss

Kettlebell Center etablerades 2008 och vi är idag Sveriges främsta specialist på kettlebells, mycket beroende på vårt uppskattade fokus på hög kvalitet, teknik och säkerhet.

Vi har ett gym i Göteborg och är Sveriges enda kettlebell gym men vi har även stort fokus på kroppsviktsträning. Är du intresserad av kettlebells och annan funktionellträning så hör av dig. Här ser du mer om vårt gym, KBC Fitness.

Kettlebell Center är också Sveriges distributör för Dragon Door/RKC. Vi har valt RKC just på grund av deras högkvalitativa kettlebells och teknik- och säkerhetsorienterade träningssystem.

Kettlebell Center anordnade Europas första HKC (Hardstyle Kettlebell Certification) 2010, en kortare instruktörsutbildning under Dragon Doors regi. Sommaren 2012 tog vi steget fullt ut och anordnade Sveriges första RKC (Russian Kettlebell Certification) med nära 50 deltagare. RKC är en av världens mest välrenommerade instruktörsutbildningar där flera välkända träningscoacher från USA deltar. Vi arrangerade även RKC 2013, 2014 och 2015. Är du intresserad av RKC så hör av dig. Mer information om RKC>>>.

Ibland kan vi vara lite dåliga med att svara på ditt mail. Detta är för att vårt lilla företag bara drivs av mig Joakim och min bror Gabriel. Vad vi dock kan lova är vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd. Detta är vår passion så hör gärna av dig till oss eller besök oss på KBC Fitness.

Var inte bara stark, var #MoreThanStrong,
Joakim Enström
Kettlebell Center

8-3XQHUgHSlPVLPiDn3P69MjdNhTqA7caRfJ3IA2miM[1]

Gabriel

Pq1b-y62-3GcV_JAZYuRSc4_1gBg0kFEv6Vk5dctOC0,qxhTkiM_KPPW69ZpkUVpHsIszuvi_c7EY7cVClLU_u8,hSI0xGN-OIyeqtvNE2SOn7BNVYqIcIJmbVNA_ZtLeaM

Joakim

Kommentera