För ditt företag

Kettlebell Center levererar marknadens mest högkvalitativa kettlebells och arrangerar instruktörskurser till allt från privatpersoner som vill träna hemma och till gymkedjor som vill köra klasser med kettlebells. Vi satsar på helheten och ger dig en lösning som passar ditt företag eller träningsanläggning. Kontakta oss på mail med era önskemål så hjälper vi till att ta fram ett förslag.

Träningsanläggningen och företagsgymmet

Vi har allt för att börja med kettlebells i våra gymlokaler. Våra kettlebells är mycket slitstarka och tål att användas utan att de går flisor ur dem eller att lacken nöts bort. Vi har även praktiska ställ att kunna förvara kloten när de inte används. Kettlebell Center håller även i teknikkurser samt arrangerar den välrenommerade  instruktörscertifieringen Russian Ketlebell Challenge (RKC) varje år. Vi har ett eget lager i Göteborg vilket gör att vi inte behöver beställa från någon tredje part utan kan leverera omgående.

Företagskurs eller aktivitet

På Kettlebell Center är vi specialister på kettlebells coh kroppsviktsträning men har även andra kurser, du kan finna mer information på KBC Fitness. Vi kan även hålla en specifik kurs för ditt företag där vi går igenom grunderna för kettlebell och kroppsviktsträning. Förutom att lära ut grunderna i kettlebells går vi igenom hur man lyfter på ett bra sätt i vardagen för att minimera risken att skada sig. Hör av dig till oss så löser vi något,

Mail: info@kettlebellcenter.com

Kommentera