Marknadens bästa kettlebells!

KC-Slider-2

Vi snackar mycket om RKC-Kettlebells och att de är de bästa på marknaden. Det är naturligtvis inte en åsikt som delas av alla. Men vi tycker oss ha ganska goda skäl till vad vi påstår. Något som backas upp av många andra.

Det finns en uppsjö av kettlebells på marknaden men det är få märken som har så bra rykte som RKC Kettlebells, ligger perfekt i rack/clean och har en finish som andas absolut toppkvalité. Lacken appliceras med ström (e-coating) vilket gör dem extremt slitstarka och skonsamma för händerna.

RKC Kettlebells anser vi är marknadens bästa gjutjärnskettlebells både i format, kvalité och finish – vi kan därför sälja dem med stolthet.

Handtaget passar för alla kettlebellövningar. Handtaget har smalare tjocklek på de lättare vikterna för att passa alla. Kettlebellen är gjuten i en form. Vi har många storlekar från 4kg – 48kg och även mellanvikterna 10, 14, 18, 22 och 26 kg.

Rekommenderad startvikt för män är 14-18 kg och för kvinnor 8-12 kg men där finns så klart individuella olikheter.

Men spelar det verkligen någon roll vilka kettlebells man har?
Det hela är egentligen helt upp till dig. Prova gärna lite olika tillverkare om du inte är övertygad. Och välj det du känner dig mest bekväm med, det viktigaste är ju trots allt vad du tycker.

 

 

Sen är RKC bäst ändå, bara så du vet 🙂

Kolla in våra kettlebells här: http://www.kettlebellcenter.com/s/butik/kettlebells