KBC i appen Pushad.

IMG_8696Nu kan du följa oss på Kettlebell Center på Pushad. Verktyget ger oss en möjlighet att utveckla vår relation med dig och andra som tränar med kettlebells och vill bli bättre. Vill du ha ditt eget personliga träningsprogram från oss direkt i din mobil? Kontakta oss.

Vi har precis dragit igång ett samarbete med den helt nya träningsappen pushad. Nu tänker du: ”Vadå, behövs det verkligen ännu en träningsapp?”. Svaret är såklart: Ja!

Pushad skiljer sig en hel del från hur de flesta träningsappar funkar (ni vet de som antingen lovar att ni ska bli superstarka på 7 veckor eller försöker ersätta era personliga tränare med oändliga mängder statistik). Pushad är mer av ett verktyg för att stärka relationen mellan dig som tränar och oss som hjälper dig.

Vi kan lägga upp ditt skräddarsydda träningsprogram, kommunicera, visa övningar, videos och skicka information direkt till dig. Du kan följa vår publika profil, få påminnelser när det är dags att göra dina övningar och kanske främst ta del av de övningar som vi lägger upp och utvecklar löpande.

Kortfattat kan man säga att pushad är smart länk mellan dig och din PT eller ditt gym. Du hittar Pushad på appstore och google play. Ladda ner, starta och följ oss!

Vill du vara en av de första som får ett helt skräddarsytt träningsprogram från oss så kontakta Joakim: joakim@kettlebellcenter.com

Läs mer om pushad här: http://pushad.se/