PCC till Sverige?

ProgressiveCCBanner_247x668

Vi får en hel del förfrågningar om den nya Convict Conditioning-baserade utbildningen i kroppsviktsträning – Progressive Calisthenic Certification (PCC) med Al Kavadlo – och om vi kommer att ta den till Sverige. Bara första boken av Convict Conditioning har ju sålts mer än någon annan bok i vår webbutik så det borde finnas ett ganska stort underlag för en certifiering i Sverige.

Men för att vi verkligen ska försöka få hit PCC så behöver vi veta lite mer konkret hur stort intresset är.

Därför ber vi dig som är intresserad av att gå PCC skriva in ditt namn och mailadress i nedan formulär. Det är ingen som helst bindande anmälan utan bara en intresseanmälan där du får förstahandsinformation om PCC kommer att arrangeras i Sverige.

Vi skickar alltså bara ut information som är relaterat till om PCC kommer till Sverige – inget annat!


Mer information om Progressive Calisthenic Certification (PCC) >>>

Artikel av författaren Paul Wade om PCC >>>

 

Alkavadlo
Al Kavadlo